Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD lansează acuzații GRAVE: Ticăloșia Guvernului condamnă la moarte oameni în vârstă sau bolnavi cronici

PSD
PSD sigla

Social-democraţii consideră că „în guvernarea meritocraţilor” prioritari nu sunt bolnavii cronici sau categoria persoanelor de peste 65 de ani şi nici imunizarea lucrărilor esenţiali, ci „să bage peste rând cât mai multe dintre pilele şi relaţiilor lor”. „În România lui Iohannis şi Cîţu, unde procesul de vaccinare este militarizat, marii campioni ai anticorupţiei au reuşit să corupă până şi procesul de vaccinare anti-COVID”, mai arată PSD.

Citește și: Medicul Virgil Musta: Vaccinul anti-Covid are o singură contraindicație categorică

„În guvernarea «meritocraţilor», prioritar nu mai este cel mai vulnerabil, ci cel mai şmecher! Adevăratul lor scop nu este salvarea bolnavilor cronici sau a celor peste 65 de ani, nici imunizarea lucrătorilor esenţiali, ci să bage - peste rând - cât mai multe dintre pilele şi relaţiile lor! De aceea, au produs ceea ce ştiu ei mai bine: haosul! Au distrus orice logică a vaccinării, introducând excepţii repetate.

Ticăloşia lor condamnă practic la moarte oameni în vârstă sau bolnavi cronici, care nu se vor putea vaccina, fie pentru că nu a mers platforma, fie pentru că altcineva cu pile de la PNL, USR sau UDMR s-a băgat în faţă.

În România lui Iohannis şi Cîţu, unde procesul de vaccinare este militarizat, marii campioni ai anticorupţiei au reuşit să corupă până şi procesul de vaccinare anti-COVID!”, arată o postare de luni pe pagina de Facebook a PSD.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.