Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD lansează acuzații grave: Ziua și tunul din bani publici, dat de PNL

PSD sigla

Cei de la PSD acuză, pe pagina oficială de Facebook, faptul că liberalii se folosesc de starea de urgență pentru a da adevărate tunuri cu echipamente medicale cumpărate prin intermediul firmelor de casă, la prețuri uriașe.

Citește și: Rareș Bogdan, atac EXPLOZIV la judecătorii CCR: O RUȘINE totală! Să nu mai existe politruci, pupincuriși și șpăgari în interiorul CCR

”Ziua și tunul din bani publici, dat de #PNL! În ultimele săptămâni, deviza guvernului liberal a devenit ’’Pandemia apără hoția!’’. În timp ce românii sunt ținuți în case, iar mii de firme românești dau faliment în lipsa unor măsuri concrete de sprijin, prietenii liberalilor fac profituri uriașe din bani publici.

După ce liberalii și-au mufat firmele de casă la contractele grase de la Guvern pentru distribuirea măștilor, dezinfectanților și biocidelor, prin atribuire directă, acum, Ministerul Sănătății obligă spitalele din țară să plătească la suprapreț materialele sanitare ’’repartizate’’ de UNIFARM. Evident, la prețuri duble față de piața liberă.

Pentru Orban și ai lui nu contează că oamenii au rămas fără venituri, că nivelul de trai a scăzut, că economia se prăbușește. Preocuparea lor este să îi amenințe pe români cu noi amenzi uriașe dacă nu vor purta măști la suprapreț, începând cu 15 mai.

Hoția PNL nu va rămâne nepedepsită! Imediat ce starea de urgenţă se va încheia, în Parlamentul României vom iniţia constituirea unei comisii de anchetă care să verifice toate achiziţie publice făcute de guvernul PNL în această perioadă.”, arată cei de la PSD.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.