Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD: Liberalii sunt șantajați de Traian Băsescu

Liderul PSD consideră că Ludovic Orban, vicepreședinte al liberalilor, greșește când acuză că Victor Ponta ar fi agentul acoperit din prezidențiale despre care a vorbit Băsescu, se arată într-un comunicat de presă remis redacției stiripesurse.ro.

Citește și: Ludovic Orban, declarație BOMBĂ: ”Ponta este agentul acoperit!”

”Pe data de 10 decembrie 2012, a doua zi dupa alegerile Parlamentare, publicatia Vocea Rusiei a anuntat, mai mult sub forma unui sfat prietenesc, faptul ca presedintele Traian Basescu ar putea sa incerce provocarea unui scandal pe tema «agentului acoperit» pentru a-l ataca pe Victor Ponta.

Practic, presedintele a fost sfatuit de portavocea propagandei rusesti sa promoveze o astfel de tema falsa. Ce vedem astazi? Vedem ca Traian Basescu a apelat fix la aceasta strategie inainte de alegerile prezidentiale, fiind sustinut in primul rand de Klaus Iohannis si apropiatii sai portocalii.

Putem spune in acest moment ca acestia s-au dat de partea rusilor? Cert este ca Iohannis a declarat recent ca Romania ar trebui sa-si refaca relatia cu Rusia si ca nu vede cu ochi buni demersurile facute in ideea obtinerii independentei energetice de catre tara noastra.

Daca au fost lansate la momentul respectiv astfel de suspiciuni la adresa lui Victor Ponta, atunci de ce niciun liberal nu le-a luat in seama atunci in seama si nu a reactionat? Poate pentru ca atunci nu erau santajati de portocalii.

Acum vedem liberali precum Ludovic Orban care se trezesc sa vorbeasca pe baza unor speculatii lansate de goarne portocoalii si care promoveaza mesajele propagandei rusesti, iar Klaus Iohannis preia diversiunile Rusiei prin alianta tacuta cu Traian Basescu. Oare cat de departe merge aceasta relatie, daca ne gandim si la faptul ca familia Basescu a facut afaceri cu Gazprom?”, se arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.