Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD lovește năprasnic la audierea lui Ion Ștefan: document sensibil prezentat de Daniel Suciu

audieri administratie

Fostul ministru al Dezvoltării, Daniel Suciu (PSD), a prezentat marti, in comisiile parlamentare de administratie, la audierea ministrului propus, Ion Ștefan, un document semnat de ministru prin care contrazice anumite declaratii publice ale premierului si ale ministrului fondurilor UE si in care atrage atentia ca exista riscul ca UDMR sa ceara iar autonomia Ținutului Secuiesc:

  • `Va citez o propozitie spusa de dl premier Orban vizavi de OUG cu aplicabilitate pe fonduri UE, anume motivarea pentru retragerea celor 4 OUG, citez din memorie, pentru ca sunt unii care se duc cu pâra pe la CE.
  • Am un document si dovada ca ne-au ascuns adevarul: adresa pe care i-ati trimis-o premierului pe 5 ianuarie si intrata la cabinetul premierului pe 6 ianuarie care se numeste punct de vedere privind arhitectura institutionala gestionarii fondurilor europene pe politici de coeziune. E un memoriu pe multe pagini cu semnatura dvs prin care dvs practic desfiintati proiectele de OUG, il contraziceti pe dl ministru Bolos si toata sustinerea dlui premier.
  • Ii rog pe colegii meu de la UDMR sa fie foarte atenti. In document scrie ca (...) nu este exclusa oportunitatea UDMR de a formula noi cereri de autonomie a Tinutului Secuiesc ca motive de presiune asupra viitorului Guvern'.

VEZI SI: SURSE - A apărut a treia aripă în PSD și Pro România .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.