Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD mai ia de la liberali un primar de oraş şi un consilier judeţean

psd

Dacă în prima săptămână nu au fost mutări numeroase, în a doua săptămână apar deja importante mişcări nu trupe. În Timiş, PSD este pe cale să "cureţe" tot, deşi preşedintele filialei, Titu Bojin, susţine că nu îşi dă silinţa să convingă aleşi locali.

Două plecări importante pe ruta PNL-PSD s-au confirmat în Timiş. Este vorba despre primarul oraşului Recaş, Pavel Teodor, şi consilierul judeţean Gheorghe Bologa. Lor li se arătură câţiva primari de comună care nu au fost anunţaţi încă (cu excepţia primarului din comuna Coşteiu).

Lista mutărilor din Timiş:

- Doi consilieri judeţeni PPDD au trecut la PSD (alături de alţi 20 de consilieri locali din comune, susţine unul dintre ei); - Doi consilieri judeţeni PPDD au devenit independenţi; - Un consilier judeţean PNL a trecut la PSD; - Un consilier judeţean PC a trecut la PLR; - Doi consilieri locali din Timişoara au trecut de la PPDD la PNL; - Un consilier local din Timişoara a trecut la PSD (fără confirmare personală deocamdată); - Primarul oraşului Recaş a trecut de la PNL la PSD; - Primarul comunei Coşteiu a trecut de la PNL la PSD; - Viceprimarul comunei Saravale a trecut de la PNL la PLR, alături de alţi doi consilieri locali; - Viceprimarul comunei Săcălaz a trecut de la PNL la PLR, alături de toţi consilierii locali PNL şi aproape întreaga organizaţie locală; - Un consilier local PDL din comuna Darova a trecut la PNŢCD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.