Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD, mesaj de ULTIMĂ ORĂ înainte de consultările de la Cotroceni: 'Știm să ascultăm vocea acestei țări și știm când e nevoie de schimbare'

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Social-democrații au transmis, miercuri, pe Facebook, că PSD știe să asculte vocea poporului și știe când este nevoie de schimbare, adăugând că partidul va rămâne „întotdeauna aproape de români”.

„Partidul Social Democrat va rămâne întotdeauna aproape de români. Știm să ascultăm vocea acestei țări și știm când e nevoie de schimbare. Împreună, alături de milioanele de oameni care cred în noi, vom da acest semnal al schimbării, păstrând valorile și proiectele social-democrate. Pentru toți cei care și-au pus speranțele în Partidul Social Democrat și pentru toți cetățenii pe care Guvernul PSD îi reprezintă, continuăm lupta!”, au scris reprezentanții PSD, miercuri, pe Facebook.

Tensiune în şedinţa conducerii PSD: Şerban Nicolae se opune vehemet consultărilor de la Cotroceni

Postarea PSD vine și în contextul în care președintele Klaus Iohannis are, miercuri, a doua rundă de consultări la Cotroceni pe tema transpunerii în Constituție a rezultatelor referendumului pe justiție. Delegația social-democraților, condusă de Viorica Dăncilă urmează să intre la discuțiile cu șeful statului la ora 15.00.

De asemenea, Biroul Politic al PSD a cărui ședință este în desfășurare, la ora transmiterii știrii, care vor discuta și despre mandatul cu care delegația PSD se va prezenta la consultările de la Palatul Cotroceni.

Biroul Electoral Central (BEC) a anunțat, luni, la o săptămână după referendumul pe justiție de pe 26 mai, rezultatele finale ale scrutinului, peste 6 milioane de alegători votând „Da” la ambele întrebări de pe buletinele de vot.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.