Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD Neamţ anunţă că a asimilat filiala ALDE

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Conducerea PSD Neamţ a anunţat, într-un comunicat de presă, că a asimilat filiala ALDE, în frunte cu preşedintele acesteia, Ion Asaftei, care este şi preşedinte interimar al Consiliului Judeţean.

"Potrivit protocolului, ALDE Neamţ vine spre PSD Neamţ cu peste 2.000 de membri. Parte dintre ei aleşi locali şi preşedinţi de organizaţii locale au semnat deja adeziunea la PSD Neamţ, urmând ca toţi ceilalţi să o facă în următoarea perioadă", se arată în comunicatul de presă al PSD Neamţ.

Ion Asaftei a fost numit vicepreşedinte al filialei PSD Neamţ şi va candida la alegerile locale pe lista social-democrată pentru Consiliul Judeţean Neamţ.

Totodată, organizaţiile locale ALDE Neamţ devin parte a organizaţiilor PSD iar aleşii locali din partea ALDE la alegerile din 2020 îşi păstrează funcţiile şi devin vicepreşedinţi ai organizaţiilor social-democrate.

ALDE Neamţ a susţinut, în ultimii 8 ani, PSD Neamţ atât în Consiliul Judeţean cât şi în consiliile locale iar la alegerile din 2020 a candidat în cadrul unei alianţe cu PSD şi PUSL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.