Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD Neamt sustine modernizarea PSD: PNL ramane incremenit cu figuri prafuite

PSD

Presedintele PSD Neamt, Ionel Arsene se alatura vocilor din PSD care sustin initiativa de modernizare a partidului prin propunerea ca aceasi persoana sa nu mai poata ocupa in acelasi timp functii administrative (presedinte de CJ, primar) si functiii politice (presedinte de filiala).

"Consider că proiectul lui Victor Ponta și Liviu Dragnea de modernizare a PSD este foarte important pentru viitorul partidului nostru. Separarea funcțiilor la nivel local poate duce la îmbunătățirea imaginii PSD și a reprezentanților noștri din teritoriu. Trebuie să conștientizăm problemele pe care le avem în fața electoratului și să ne adresăm acestora prin măsurile cele mai potrivite. Sunt sigur că toți colegii mei pot înțelege faptul că obiectivul cel mai important este viitorul organizației social-democrate, din care facem parte și modul în care ea reușește să facă față schimbărilor din societatea românească și nevoilor cetățenilor acestei țări", precizeaza Arsene intr-un comunicat remis stiripesurse.ro.

Acesta aplauda modernizarea PSD si critica PNL-ul ca nu face pasii necesari pentru a initia si el un proces de modernizare in intriorul partidului.

"Mă bucur să văd că în politica românească PSD preia inițiativa modernizării, înaintea altor partide care anunță necesitatea reformării clasei politice, dar nu ajung vreodată să pună în practică măsuri în acest sens. Cel mai bun exemplu în acest sens este cel al Partidului Național Liberal, care se prezintă drept o soluție pentru viitorul României, dar rămâne încremenit în proiect cu figuri prăfuite și controversate din PDL, foști apropiați ai lui Traian Băsescu, care provoacă repulsie românilor, sau cu proprii săi baroni din vechiul PNL.

În calitate de parlamentar și președinte al PSD Neamț vă asigur că inițiativa de modernizare a PSD, promovată de președintele partidului și de președintele executiv, are susținerea mea, a colegilor din organizația locală și a colegilor din Parlament", conchide liderul PSD Neamt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.