Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD nu acceptă resturile din Parlament. Social-democrații revendică Sănătatea, Educația și Munca / VIDEO

Facebook
Sorin Grindeanu

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat miercuri, întrebat dacă partidul ia în calcul un boicot la constituirea noului Parlament, că ponderea de aproximativ 35% pe care social-democraţii o au în noul Parlament nu poate fi ignorată. Grindeanu a menționat că PSD este interesat de comisiile de sănătate, muncă, educație.

Citește și: LISTA deputaţilor şi senatorilor - Cum se împart pe judeţe şi pe partide cele 465 de mandate/ DOCUMENT

„Ceea ce luăm în calcul tot timpul este să respect votul dat de români, iar votul a spus că PSD are aproximativ 35%, cu tot cu redistribuire. Există decizii ale CCR care spun clar cum sunt repartizare conducerile celor două Camere şi în comisii. Noi vom utiliza toate pârghiile legale ca votul românilor să fie respectat și fiecare partid să primească ceea ce merită și ceea ce au decis românii, nu ce stabilește o gașcă de pierzători la Vila Lac. Ceea ce nu poate să facă niciun moment această gaşcă a pierzătorilor este să treacă peste această pondere pe care o avem în Parlament, cea de 35%. Ea nu poate fi ignorată”, a declarat Grindeanu, întrebat dacă PSD ia în calcul un boicot la constituirea noului Parlament.

Referitor la ce comisii parlamentare s-ar cuveni PSD, în baza ponderii de reprezentare în Parlament, Grindeanu a spus că ceea ce defineşte un PSD european sunt domeniile care ţin de educaţie, sănătate şi muncă, însă strategia va fi discutată în următoarele zile. „Cred că lucrurile care definesc un PSD european, cele care ţin de muncă, de educaţie şi de sănătate, pentru că noi am dus în Parlament cei mai buni specialişti în domeniul sănătăţii, aceste lucruri cred că sunt obligatorii pentru noi”, a arătat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.