Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD nu cedează: Vrea măsuri în cazul în care Iohannis este acuzat de luare de mită

sova nou

Prin vocea purtătorului de cuvânt al partidului, Dan Șova, social-democrații cer lămurirea condițiilor contractului de comodat dintre Primăria Sibiu și BMW.

Dan Șova l-a acuzat pe Klaus Iohannis că ar fi luat mită pentru că liderul PNL conduce un autoturism pe care l-ar fi primit de la o firmă fără să achite vreun ban.

sova nou

”Autoritățile trebuie să facă lumină în privința contractului de comodat între Primăria Sibiu și BMW

Un politician care dorește să devină Președinte al României nu poate lăsa să persiste semne de îndoială asupra legalității acțiunilor sale. Românii merită un altfel de Președinte, după ce Traian Băsescu a ajuns la Palatul Cotroceni din postura de inculpat.

Domnul Iohannis trebuie să-și asume rolul de a face tot ce este necesar pentru clarificarea situației morale și juridice care privește contractul de comodat încheiat între Primăria Sibiu și reprezentanța din România a BMW.

Două lămuriri sunt obligatorii.

În primul rând, pentru a elimina percepția unui contract de comodat "cu dedicație", reprezentanța BMW din România are datoria de a face public dacă, pe parcursul ultimilor ani, a semnat contracte similare cu alte autorități publice și care au fost beneficiile pentru companie ale acestor eventuale înțelegeri.

În al doilea rând, Primăria Sibiu are obligația de a arăta dacă reprezentanța BMW din România a obținut vreun contract sau a beneficiat în vreun fel de pe urma relației cu instituția publică, după data semnării contractului de comodat.

Nu văd niciun motiv pentru care aceste informații nu ar fi făcute public, dacă nu este nimic de ascuns.

În absența cunoașterii acestor informații, care sunt de evident interes public și care ar putea interesa chiar organele penale, nu avem cum să nu ridicăm semne de întrebare asupra a ceea ce face domnul viitor candidat la președinție Klaus Iohannis.”, a scris Dan Șova pe o rețea de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.