Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD: Nu cumva chiar echipa lui Iohannis a inscenat atacul cu gaini?

gaini

Purtatorul de cuvant al PSD Gabriela Firea a raspuns marti acuzatiilor aduse de ACL privind atacul cu gaini asupra sediului lor de partid. PSD sustine ca nu a avut nicio implicare si se intreaba daca nu cumva incidentul a fost regizat chiar echipa de campanie a lui Klaus Iohannis.

"Suntem surprinsi ca purtatorul de cuvant al ACL face acuzatii la adresa noastra, fara sa prezinte nici macar o proba, afirmand ca PSD ar fi aruncat gaini in curtea ACL. Nu avem nici o legatura cu aceasta actiune, si astfel de victimizare au mai fost folosite in trecut, fara nici o dovada. Nu stiu cine a facut acest gest, nu il aprob – dar problema ramane: domnului Iohannis i-a fost frica de dezbaterile astea in tot acest timp.

Domnul Iohannis inca are timp – mai sunt trei invitatii din partea televiziunilor, la care poate sa participe. Domnul Ponta va fi in studiourile televiziunilor de stiri, asteptandu-l si pe Klaus Iohannis.

Despre acest gest, nu stim daca nu cumva chiar echipa de campanie a dlui Iohannis i-a inscenat acest eveniment, pe care ulterior l-au pus pe seama adversarilor politici", precizeaza Gabriela Firea intr-un comunicat de presa.

Ea sustine ca ca astfel de evenimente sunt strategii pentru a distrage atentia electoratului de la problema dezbaterii dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis.

"Este regretabil ca dl Johannis apeleaza la astfel de strategii, pentru a distrage atentia de la fuga sa de la dezbaterea electorala.

Purtatorul de cuvant al ACL jigneste, asa cum a facut intreaga campanie, deoarece candidatul pe care il reprezinta este lipsit de substanta si anvergura politica. De altfel, si domnul Iohannis a renuntat la masca omului serios, si a inceput in ultima vreme sa jigneasca, la randul sau – si pe contracandidatul sau, dar mai ales, si cel mai grav, pe alegatorii care nu l-au votat pe domnia sa.

Mai sunt cateva zile, si cerem colegilor nostri din ACL sa dea dovada de mai multa decenta in modul in care isi formuleaza mesajele si acuzatiile", a conchis Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.