Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD nu-l votează premier pe Dacian Cioloș: 'A fost un dezastru. Este o glumă propunerea lui Iohannis'

PSD
PSD sigla

Liderii deputaților și senatorilor PSD, Alfred Simonis și Lucian Romașcanu, anunță luni că premierul propus de Klaus Iohannis, Dacian Cioloș, nu va primi voturile parlamentarilor social-democrați.

„Nu, categoric nu il votam. Motiunea PSD a fost  nu doar impotriva lui Citu si a ministrilor PNL, dar si impotriva ministrilor USR. Aceasta propunere este neserioasa. Ciolos a mai fost premier o data si a fost un dezastru. Aceasta propunere este o gluma”, a zis Simonis, la Antena 3.

„Nu cred că e o propuenre serioasă. Nu e făcută cu sensul de a coagula o majoritate. Chiar și cei de la PNL spun că a fost nominalizat Cioloș pentru că e reprezentantul majorității care a dat guvernul jos. Noi nu susținem decât un guvern de specialiști, de tranziție, până la anticipate. Ce facem, îl dăm jos pe Cîțu să o vedem pe doamna Turcan tot la Muncă, pe Cîțu vicepremier la Finanțe, Voiculescu să privatizeze tot la Sănătate? Eu nu cred în seriozitatea acestei propuneri. Poate mă înșel, dar nu cred”, a zis Romașcanu la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.