Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD o TORPILEAZĂ pe Ioana Mihăilă, după acuzațiile privind certificatul verde: Oamenii mor pentru că toată vara nici ea și nici Cîțu nu au făcut nimic

PSD
PSD sigla

- Reprezentanții USR susțin că prin respingerea la Camera Deputaților a dezbaterii în regim de urgență a proiectului legii certificatului verde s-a născut „o coaliție monstruoasă împotriva sănătății publice”. Fostul ministru al Sănătății Ioana Mihăilă a comentat pe Facebook situația din Parlament acuzând PNL, PSD, UDMR și AUR că au respins dezbaterea urgentă a proiectului. PSD vine cu o replică dură, dată de Florian Bodog, fost ministru al Sănătății:

Citește și: Ioana Mihăilă: În ziua recordului de decese Covid s-a format monstruoasa coaliție PNL-PSD-UDMR-AUR

"Doamna ex-ministru Mihăilă s-a trezit vorbind fix atunci când trebuia să aibă decența să tacă! Îi aduc aminte doamnei ex-ministru că oamenii mor cu zile pentru că ea și gașca USR nu au fost în stare să asigure medicamentele esențiale pentru pacienții din spitale. Oamenii mor pentru că toată vara nici ea și nici Cîțu nu au făcut nimic să pregătească sistemul sanitar pentru valul patru al pandemiei! Când singura ta realizare ca ministru al Sănătății este că soțul tău a reușit la "concursul" de la Spitalul Municipal din Oradea, ar trebui să intri în pământ de rușine! Dar, la unii, tupeul este invers proporțional cu priceperea!", a declarat Bodog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.