Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD, obligat de BEJ să înlăture afişele electorale expuse la sediul din oraşul Năsăud

psd sigla

Biroul Electoral Judeţean Bistriţa-Năsăud a admis, vineri, o plângere depusă de USR în legătură cu expunerea unor afişe electorale la sediul PSD din oraşul Năsăud, motiv pentru care social-democraţii sunt obligaţi să le înlăture, potrivit deciziei comunicate Agerpres. USR a folosit ca probe două fotografii în care apar afişele respective, pe care scrie "Votez PSD".

"Membrii Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr. 6 Bistriţa-Năsăud apreciază că afişele care fac obiectul plângerii, la sediul organizaţiei din oraşul Năsăud, sunt materiale de propagandă electorală în sensul impus de art. 36 alin. (7) din Legea nr. 334/2006 privind finanţarea activităţii partidelor politice şi a campaniilor electorale, cu modificările şi completările ulterioare, având un mesaj electoral care reiese din formula "Votez PSD" şi fiind amplasate în perioada campaniei electorale privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor din 11 decembrie 2016", se arată în decizia BEJ.

Plângerea USR a fost considerată drept întemeiată, astfel că PSD este obligat să înlăture "de îndată" afişele electorale amplasate la sediul organizaţiei din Năsăud. În cazul în care acest lucru nu se va întâmpla, primăria oraşului Năsăud va avea obligaţia să ducă la îndeplinire decizia BEJ în termen de 48 ore de la data rămânerii definitive a acesteia. Decizia poate fi atacată la Biroul Electoral Central.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.