Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD nu stă în Victor Ponta - surse

ponta psd

Retragerea lui Victor Ponta de la șefia PSD nu este văzută în teritoriu ca o tragedie, în schimb trebuie combătută eficient încercarea PNL de a transforma PSD într-un partid manevrabil, au declarat lideri PSD din teritoriu pentru STIRIPESURSE.RO.

“Mergem mai departe indiferent de conducere. Avem de pregatit alegeri foarte importante, trebuie sa le spunem oamenilor ce am facut la guvernare si ce vom face in continuare. Avem realizari concrete cu care ne putem lauda, nu doar vorbe in vant. Nu e niciun moment greu pentru partid, altele au fost momente grele si am trecut peste ele. Trebuie sa pastram legatura cu toate paturile sociale" ”, spun surse din PSD.

"Sigur ca sunt discutii despre conducerea de la Bucuresti, insa avem de pregatit alegeri, avem un calendar strans, trebuie sa ramanem uniti. PSD trebuie sa demonstreze ca e un partid solid de minim 35% si PSD trebuie sa guverneze pana in 2016 pentru ca acest Guvern condus de Victor Ponta este un Guvern cu realizari", mai spun surse din teritoriu.

Unul din pericole este specularea situatiei politice de catre PNL astfel incat PSD sa piarda din sustinere, cred social-democratii.

“Trebuie sa ne aparam de intentiile celor din afara partidului care nu vor ca PSD sa se consolideze si care vor sa reduca forta PSD asa incat sa devenim usor manevrabili. Se incearca acest lucru cu PSD. Se doresta sa fim adusi in situatia sa nu ne mai putem aplica programele”,a declarat un lider judetean pentru STIRIPESURSE.RO.

„Un pericol este apariția unui sentiment de culpabilitate in permanenta, ca suntem un partid de cripto-comunisti, de hoti”, mai spun surse din PSD.

In ceea ce-l priveste pe Victor Ponta, liderii spun ca partidul va merge mai departe indiferent de parcursul Premierului.

“Foarte multa lume leaga soarta unui partid de soarta unui om. Nu. PSD a facut fata oricaror provocari, chiar atunci cand lideri importanti ai partidului au trebuit sa plece din fruntea partidului, s-au gasit altii care au preluat si care au condus cu succes batalia politica”, a spus un lider judetean PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.