Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD protestează împotriva grupului infracțional organizat Vanghelie-PNL

rizea-evz.ro

PSD Sector 5 anunță că va picheta Primăria sector 5, miercuri, 15 iulie, ora 9.00.

Gestul se vrea a fi un protest împotriva grupului infracțional organizat, Vanghelie-PNL din Consiliul Local. PSD susține că acest grup a votat în favoarea afacerilor ilegale patronate de primarul suspendat Marian Vanghelie, aflat în prezent în arest la domiciliu, și REFUZA să se constituie parte civilă pentru recuperarea prejudiciului estimat la peste 40 de milioane de euro în dosarul trimis în instanță de DNA. Totodată, PSD susține că o parte din acești consilieri au fost excluși din PSD și conform legii ar fi trebuit ca Prefectul Capitalei să emită imediat ordinul de încetare al mandatului.

'Nu putem accepta ca noi, cetățenii sectorului 5, să fim astfel furați de aceasta monstruoasă coaliție. Toți consilierii locali, care au devalizat bugetul sectorul 5, trebuie să plece', a declarat deputatul Cristian Rizea, președintele PSD sector 5.

Rizea face și un apel public către președintele PNL, Alina Gorghiu, care este din sectorul 5, să retragă sprijinul politic consilierilor PNL din Consiliul Local, care sunt complici la jaful pus la cale de Vanghelie și pe care acum încearcă să îl acopere.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.