Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD pune tunurile pe Guvernul Orban: 'Wow! Bode a găsit marea soluție, drum forestier pe la Azuga. Așa rămâne România de căruță!'

PSD a criticat, miercuri, pe Facebook, Cabinetul Orban după ce a anulat toate procedurile pentru Autostrada Comarnic-Brașov, punctând că ministrul liberal Bode de la Transporturi a găsit drept soluție pentru descongestionarea traficului auto de pe Valea Prahovei un drum forestier pe la Azuga. PSD a adăugat astfel că poate fi folosită și căruța, "cel mai ecologic mijloc de transport".

Citește și: PNL pregătește o mișcare de trupe la Senat - SURSE

„Soluția PNL pentru infrastructură: în loc de autostrăzi, drumuri forestiere!

După ce Guvernul PNL a anulat toate procedurile parcurse de #PSD pentru Autostrada Comarnic-Brașov, a cărei construcție trebuia să înceapă în acest an, ministrul liberal Bode de la Transporturi a găsit marea soluție pentru descongestionarea traficului auto de pe Valea Prahovei: un drum forestier pe la Azuga! Wow!

Și uite așa rămâne România de căruță! Dar nu e totul pierdut: căruța e cel mai ecologic mijloc de transport. Rezolvă așadar atât problemele de trafic, cât și pe ce cele de mediu și poluare! Că taxa de mediu o pun după anticipate...”, se arată pe pagina de Facebook a PSD.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.