Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD răsucește 'cuțitul' în rana USR după scandalul Clotilde Armand: Campania 'Fără penali în funcţii publice' devine doar o marotă populistă

Agerpres
Clotilde Armand

Liderul consilierilor locali PSD Sector 1 Daniela Popa a afirmat că „având în vedere reacţiile USR legate de incompatibilitate doamnei Armand, campania Fără penali în funcţii publice devine doar o marotă populistă”.

„Dacă în 2020 a stat în uşă, în 2022 a băgat mâna în sac! Am sesizat starea de incompatibilitate, precum şi alte aspecte din sfera penalului şi avem toată încrederea că instituţiile abilitate vor aplica legea. Acuzaţiile care i se aduc doamnei Armand cu privire la prevederile art. 301 din Codul Penal sunt foarte grave. Având în vedere reacţiile USR legate de incompatibilitate doamnei Armand, campania Fără penali în funcţii publice devine doar o marotă populistă”, a declarat Daniela Popa, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a PSD, relatează News.ro.

Ea l-a întrebat pe liderul USR Cătălin Drulă de la ce sumă ar începe aspectele de corupţie ale unei persoane şi a solicitat din nou demisia din funcţie a edilului Sector 1 Clotilde Armand.

„Este de-a dreptul inadmisibilă reacţia domnului Drulă care a declarat că 'ANI n-ar trebui să se uite acolo la 3.000 de lei pe lună, pentru cinci luni, într-un proiect!'. Domnule Drulă, în primul rând nu este vorba 'doar' despre 3.000 de lei şi în al doilea rând, v-aş întreba - de la ce sume încep actele de corupţie? În doi ani de mandat, singurul lucru pe care l-a făcut Armand a fost să critice fostele administraţii doar pentru a distrage atenţia de la modul dezastruos în care a ales să facă administraţie! Solicităm demisia de onoare a doamnei Armand!”, a completat Popa.

Potrivit unui comunicat transmis luni de ANI, Clotilde Armand se află în conflict de interese administrativ pentru că a obţinut 18.720 lei, după ce s-a numit pe sine manager al unui proiect finanţat din fonduri europene, din acest statut decurgând şi acuzaţia de incopatibilitate, întrucât a exercitat simultan şi funcţia de primar.

De asemenea, ANI a sesizat Parchetul ÎCCJ, pentru că, în perioada februarie – august 2022, Clotilde Armand a semnat un număr de cinci dispoziţii care au condus la crearea unor venituri suplimentare pentru sine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.