Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD reacționează la propunerea PNL de alegeri anticipate: Alina Gorghiu vrea să acopere

ponta gorghiu

PNL vrea alegeri anticipate, după ce Dan Șova a fost scăpat de colegii din Senat de cererea DNA de arestare preventivă. Când a fost salvat Varujan Vosganian, liberalii nu au cerut același lucru.

Social-democrații o acuză pe Alina Gorghiu că a făcut această cerere pentru că vrea să acopere dezvaluirile despre relatia sa contractuala cu Electrica.

”Doamna Gorghiu incearca in mod evident o diversiune, vorbind despre alegeri anticipate. In realitate, co-presedintele noului PDL are un obiectiv foarte clar prin lansarea acestei teme: sa acopere dezvaluirile care au aparut astazi in Parlament si in presa despre domnia-sa. Este vorba despre dovezile care au aparut privind implicarea doamnei Gorghiu, in calitate de avocat, intr-o relatie contractuala cu Electrica. De altfel, doamna Gorghiu a cerut colegilor sai sa nu comenteze subiectul - a existat aceasta recomandare catre parlamentarii din partidul pe care il conduce.

Este mai usor sa eviti sa dai socoteala intr-o problema sensibila, acoperind-o cu un subiect fals, asa cum sunt si alegerile anticipate. Cred ca presa asteapta ca doamna Gorghiu sa lamureasca dezvaluirile care au aparut despre domnia-sa.”, precizează purtătoarea de cuvânt a PSD, senatoarea Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.