Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD: Reacţia lui Iohannis la găinile din curtea ACL - un semn al delirului

codrin stefanescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, afirmă că reactia lui Iohannis la gainile din curtea ACL este un semn al delirului de care este capabil cineva care vrea sa ajunga presedinte al Romaniei.

"Stiu ca domnul Iohannis nu a avut niciodata simtul umorului. Stiu ca, pe zi ce trece, devine tot mai inchistat, mai bolovanos in discurs, mai radical in exprimare si tot mai amenintator, asemeni sefului sau de la Cotroceni. Ceea ce este deja de notorietate publica.

Dar sa-ti acuzi contracandidatul de nazism si amenintare cu moartea pentru initiativa unor cetateni, care nu au nicio legatura cu acesta, si care au gasit ca forma de protest „plantarea” unui lot de gaini in curtea ACL, este o abordare personala cumplita, deosebit de primejdioasa si extremista. Pe fond, absolut aberanta.

Klaus Iohannis demonstreaza ca este in stare sa pedepseasca cu asprime absolut orice. Astazi, „gluma” unor cetateni nemultumiti, pe buna dreptate, de lasitatea lui de a nu participa la dezbateri. Maine, poate, pe oricine indrazneste sa-i aduca o critica. Ajuns presedinte, Iohannis va fi capabil sa sanctioneze cu radicalitate orice vorba, orice opinie sau obiectie.

Pentru ca atat de inversunat a devenit Iohannis, impreuna cu echipa de pedelisti care il sustin, incat nici gainile, de altfel dragalase, „rasarite” in curtea ACL nu mai rad. Cu atat mai mult cu cat si purtatorul de cuvant al ACL a anuntat ca, pur si simplu, le da la taiere.

Prin astfel de gesturi, Klaus Iohannis, arata cat de periculos este pentru Romania! Comportamentul sau a inceput, efectiv, sa sperie pana si membrii staff-ului de campanie. Care, pe zi ce trece, sunt din ce in ce mai socati de personajul pe care doresc sa-l faca presedintele Romaniei! Chiar si pentru acestia, ceea ce a declarat Iohannis este un semn clar al delirului de care este capabil cineva care vrea sa ajunga numarul 1 in stat. Ceea ce este de neacceptat!", se arată într-un comunicat semnat de Codrin Ştefănescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.