Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD, reacție după ce Liviu Dragnea a spus că partidul este predat total lui Iohannis: 'Suntem atât de predați încât...'

arhiva personala
Stefan Radu Oprea

Radu Oprea, purtătorul de cuvânt al PSD, a reacționat după ce fostul lider al partidului Liviu Dragnea a spus că PSD-ul „este predat total la Iohannis” de către actuala conducere, că sunt partide „infiltrate” de serviciile secrete şi că „cel mai mult este infiltrat PSD-ul, conducerea PSD, cu două excepţii: Gabriela Firea și Paul Stănescu”.

„Un lucru cert este că am câștigat alegerile. Suntem atât de predați către oricare instituție încât le-am făcut în ciudă și i-am bătut de i-am snopit și promitem, noi cei de la PSD, că o să facem la fel și data viitoare - o să câștigăm alegerile. Sigur că de fiecare dată când se mai întâmplă ceva, un congres al PNL, un congres al USR PLUS, și se declanșează o criză politică apar și înspre PSD diverse scenarii. Ne-am obișnuit cu cele, sunt dintotdeauna”, a spus Radu Oprea.

Întrebat dacă a simțit presiunea serviciilor în PSD, Radu Oprea a spus: „Eu, personal, nu. (...) Politic, nu, niciodată”.

Chestionat dacă PSD este afectat de declarațiile lui Liviu Dragnea, Radu Oprea a răspuns: „Sigur că Liviu Dragnea a fost președintele PSD. A trecut printr-o suferință totuși pe care dumnealui a descris-o ca un iad. Din punctul acesta de vedere, înțelegem suferința prin care a trecut. Îi urăm multă sănătate”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.