Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD, reacție dură după ce Lucian Bode a anunțat că nu vine în Parlament: 'Ce ascunde? De ce nu vine să explice?'

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Social-democrații transmit că deși ministrul Lucian Bode ar fi trebuit să vină în Parlament, la „Ora Guvernului”, acesta nu va fi prezent să dea explicații pentru Congresul PNL. „Trebuia sa explice unei țări întregi de ce a făcut congresul PNL cu 5.000 de oameni care nu au respectat nicio regulă”.

„Bode, un mare fricos care se ascunde după funcție, nu vine astăzi în Parlament la Ora Guvernului”, scriu social-democrații, pe Facebook.

Social-democrații afirmă că Lucian Bode „trebuia să explice unei țări întregi de ce a făcut congresul PNL cu 5.000 de oameni care nu au respectat nicio regulă”.

„Și asta în timp ce introduce alte și alte restricții și tine oamenii în casă. Și le dă amenzi. Ce ascunde Bode? De ce nu vine să explice?”, conchid social-democrații.

PNL a fost amendat cu 10.000 de lei după congres. Sancțiunea a venit pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID. Peste 5.000 de persoane au participa la Congresul PNL, în decurs de două zile.

Lucian Bode a spus marți, întrebat de ce organizatorii congresului PNL nu au luat măsuri pentru asigurarea distanțării, că el a participat la congres în calitate de delegat, nu de organizator sau ministru de Interne.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.