Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD, reacție dură după poza controversată de la Guvern: 'O lipsă de respect faţă de lege şi faţă de oamenii pe care i-au obligat să stea în case'

Facebook
miniștri țigări distanțare

Purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, Lucian Romaşcanu, s-a referit duminică, într-o conferinţă de presă, la fotografia în care premierul şi mai mulţi miniştri apar fumând şi fără măşti în Palatul Victoria, spunând că aceasta arată lipsă de respect faţă de lege şi faţă de oamenii pe care i-au obligat să stea în case, să poarte măşti şi să se distanţeze social.

“O poză extrem de celebră în spaţiul public în ultimele două zile ne arată ceea ce înseamnă de fapt guvernul Orban: lipsă de respect faţă de lege, lipsă de respect faţă de oamenii pe care i-au obligat să stea în casă, pe care îi obligă să poarte măşti, pe care îi obligă să se distanţeze social. Toate aceste lucruri care sunt valabile şi obligatorii prin lege pentru populaţie sunt facultative pentru membrii Guvernului”, a declarat Lucian Romaşcanu.
El a mai afirmat că Ludovic Orban a încercat să dreagă imaginea sa şi a Guvernulu după apariţia acestei fotografii în spaţiul public, plătind o amendă de 3.000 de lei.

Răstunare de situație! Donald Trump amână summitul G7 şi încearcă să adauge alte ţări pe lista de invitaţi

“Aş vrea doar două comentarii să fac la această poză. Domnul Orban a spus că acest lucru se întâmpla după ora 15:00 într-o declaraţie, după ora 17:00 în altă declaraţie. Nu uitaţi probabil nici unul dintre dumneavoastră cum la începutul guvernării striga prin Palatul Victoria la ora 21:00 că nu e nimeni la muncă. Probabil că munca începe după acest aperitiv astfel încât să continue până la ora 21. Domnul Orban a încercat să-şi dreagă imaginea, a sa şi a Guvernului, plătind o amendă de 3000 de lei pentru aceste încălcări ale legii. Aş vrea doar atâta să îl întreb. Până de curând domnul Orban trăia din 3000 de lei pe lună ca angajat la privat. Cum sună să dai o leafă întreagă pe o amendă pentru ceea ce a făcut dumnealui?”, a mai afirmat purtătorul de cuvânt al PSD.
El a precizat că această fotografie va reprezenta în istorie ceea ce a însemnat Guvernul Orban pentru România.
“Sigur o poză face cât o mie de cuvinte această mie de cuvinte a fost spusă de la indignare şi până la umor în spaţiul public. Lucrurile sunt foarte simple, această fotografie reprezintă de fapt şi va reprezenta în viitor şi în istorie ceea ce a însemnat guvernul Orban pentru România”, a mai declarat Lucian Romaşcanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.