Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD, reacție la atacurile lui Klaus Iohannis: Așa arată DELIRUL unui om învins! De asta urlă și amenință

PSD sigla

Cei de la PSD răspund atacurilor președintelui Klaus Iohannis și susțin că ”așa arată delirul unui om învins”. PSD îl acuză pe Iohannis că a transformat Cotroceniul în sediul de campanie al PNL, iar acum forțează organizarea alegerilor parlamentare pentru că îi este teamă că PNL se va prăbuși în sondaje.

Citește și: Se conturează un duel exploziv la parlamentare: Gabriela Firea VS Victor Ponta, posibili capi de listă în București / SURSE

”Zero soluții pentru pandemie! Doar alegeri și multă trufie!

Așa arată delirul unui om învins. Președintele PNL, Klaus Iohannis, știe că PNL n-ar fi depășit 30% dacă nu ar fi avut două proptele, USR - PLUS și pleava de la PSD formată din traseiști cumpărați la bucată.

De asta urlă! Urlă și amenință de la tribuna prezidențială că trebuie alegeri repede și cu orice preț pentru că altfel partidul său se va prăbuși precum un castel de nisip. Timpul trece și românii au înțeles de ce este în stare PNL.

Au eșuat în gestionarea pandemiei. Au distrus economia. Au generat un haos cu deschiderea școlilor. Și au ajuns să conteste până și alegerile pe care tot ei le-au organizat.

PSD îi transmite lui Iohannis două lucruri:

1. Legile justiției NU se discută în sediul de campanie al PNL de la Cotroceni, ci transparent prin consultarea societății civile și a asociațiilor de magistrați și prin dezbateri în plenul Parlamentului.

2. Raportul privind statul de drept al Comisiei Europene de azi este un cartonaș roșu pentru Iohannis, care n-a fost în stare să facă nimic în ultimele luni în acest domeniu.

P.S.: România a atins un nou record de infectări cu COVID-19. Dar lui Iohannis nu îi pasă de sănătatea românilor. El este interesat doar de sănătatea lui. Și cei 2 mii de români infectați și-ar fi dorit să nu fie nevoiți să își facă vreodată vreun test, domnule Iohannis!”, scriu cei de la PSD.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.