Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD REACŢIONEAZĂ DUR după atacul cu cocktailuri Molotov asupra sediului. Poliția a deschis un dosar penal

PSD
PSD sigla

PSD Timiş condamnă oficială incidentul de astăzi, când sediul de pe Splaiul Tudor Vladimirescu din Timişoara a fost atacat cu mai multe cocktailuri Molotov.

Citește și: ÎCCJ, decizie de ULTIMĂ ORĂ în dosarul în care este judecat Sebastian Ghiță

"Condamnam foarte clar astfel de evenimente. Sunt convins că va fi un incident izolat şi am încredere în inspectoratul de poliţie că vor fi descoperite foarte repede persoanele care au participat la un astfel de incident. Eu sunt convins că e un incident izolat, în Timişoara, viitoare Capitală Culturală Europeană în 2021, nu am avut astfel de incidente", a declarat preşedintele PSD Timiş Călin Dobra pentru România TV.

Contactaţi de ŞTIRIPESURSE.ro, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş au declarat că în cauză se efectuează deocamdată verificări pentru stabilirea identităţii făptaşilor.

UPDATE

Poliţia a deschis dosar penal după ce în faţa sediului PSD Timiş au fost găsite mai multe sticle arse, unele sparte

Mai multe sticle în care se afla cel mai probabil gaz lampant au fost aprinse de persoane necunoscute în faţa sediului PSD Timiş, iar Poliţia a deschis dosar penal pentru ameninţare.

Potrivit poliţiştilor, trei sticle au ars pe trotuarul de vizavi de sediul PSD Timiş de pe splaiul Tudor Vladimirescu, iar cel puţin una a ars langă zidul clădirii.

"Am sesizat Poliţia, sunt trei sticle puse vizavi, pe trotuar, două sau trei sunt sparte în faţa sediului şi cu una s-a dat în sediu. Este de condamnat o astfel de atitudine, într-un oraş ca Timişoara care va fi capitală culturală europeană şi într-un oraş în care cu toţii susţinem convieţuirea indiferent de etnie sau culoare politică”, a declarat pentru News.ro Călin Dobra, preşedintele PSD Timiş.

În momentul în care sticlele au fost aprinse, în clădire nu se afla nimeni. Poliţiştii au început cercetările şi vor viziona şi imaginile surprinse de camerele de supraveghere care sunt instalate pe imobilul ce adăposteşte sediul filialei judeţene a PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.