Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD reclama turismul electoral din Sectorul 6

PSD

PSD Sector 6 a inaintat o plangere cu privire la turismul electoral care s-ar practica in Sectorul 6 al Capitalei, Presedintele organizatiei, senatorul Gabriel Mutu sesizeaza organele abilitate ca mai multe mijloace auto aduc frecvent cetateni din afara Bucurestiului la diverse sectii de vot de pe raza sectorului:

"Subscrisa organizatia PSD sector 6, cu sediul in Bucuresti, Str.Drumul Taberei, nr. 44,  Sector 6, reprezentata de domnul Gabriel Mutu in calitate de Presedinte, va aducem la cunostinta ca la sesizarea delegatilor PSD din sectiile de votare, pe raza sectorului 6, au aparut grupuri organizate de cate 4-5 persoane provenind din aceeasi localitate la intervale de cate 15-20 de minute care au votat pe liste suplimentare Exemplu sectia de votare nr. 1204 din Calea Plevnei, numarul 124 in cadrul Clubului Sportiv nr. 5, unde circa 16 persoane provenind din localitatea Heresti jud. Giurgiu, au votat in grupuri de cate 4-5 persoane intr-un interval de cca. 60 min. 

Acestea au fost transportate intr-un microbuz WVTransporter cu numarul de inmatriculare PH  01 WYO, in parcarea IDM Basarab, de unde au fost preluate de catre mai multe autoturisme, respectiv Jeep Cherokee nr. de inmatriculare PH 32 CHY, Renault Clio, nr. PH 72 XES, si transportate la sectia de votare mai sus mentionata. 

Consideram ca acest fel de activitate poate fi asimilat ca turism electoral, si va rugam prin mijloacele specifice sa ne sprijiniti in demersul nostru, pentru a se impiedica acest fel de activitate care prejudiciaza corectitudinea votului."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.