Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD schimbă tactica: noua strategie de atac la adresa lui Iohannis

După ce atacul la familie s-a întors împotriva lor, cei din PSD adoptă o nouă strategie de atac împotriva lui Klaus Iohannis. Folosind o temă guvernamentală, primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, i-a cerut lui Iohannis să profite de programul ”Prima mașină” și să renunțe la limuzina BMW.

”Klaus Werner Iohannis a investit bani in imobiliare, dar nu si-a cumparat pana acum o masina. Saracul si cinstitul domn Klaus vrea sa ii minta pe romani, spunandu-le ca nu are bani sa treaca strada. In realitate, dl. Iohannis nu si-a cumparat o masina pentru ca nu a avut niciodata nevoie. Se foloseste, inclusiv in interes personal, de o limuzina germana luxoasa, pusa la dispozitie gratuit Primariei Sibiu.

Chiar daca limuzina a fost oferita institutiei pe care o conduce si nu lui personal, domnul Iohannis n-are nici o jena in a o parca in fata uneia din cele 6 case detinute, sau chiar in curtea Vilei Lac 3, resedinta lui Traian Basescu. La fel cum nu are nicio jena sa faca vizite la fabrica Dacia, din Pitesti, in interese pur electorale.

Klaus Werner Iohannis trebuie sa stie, insa, ca prin programul Prima Masina lansat de guvernul Ponta are si el ocazia sa isi cumpere un autoturism personal, o masina de productie romaneasca, fabricata la Craiova sau la Pitesti. Cu siguranta, nu va avea probleme cu plata ratelor, deoarece acestea vor fi incomparabil mai mici decat cea mai ieftina chirie pe care o incaseaza din postura de agent imobiliar.

Asta inseamna, domnule Iohannis, Romania lucrului bine facut – automobile produse aici, in Romania, la Craiova sau Pitesti, care sunt vandute germanilor si tuturor europenilor! Romania lucrului bine facut nu se face cu automobile produse in Germania, care sunt ulterior date in comodat politicienilor din Romania de persoane cu care, din cate se pare, aveti si alte relatii decat cele de pura simpatie institutionala”, susține Lia Olguța Vasilescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.