Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD scormonește în buzunarele 'omului nou' din USR PLUS: 'Conduce BMW și are contracte uriașe cu statul, dar cu ZERO venituri declarate'

allbusiness.com
avere afaceri business afacere

PSD ridică joi, pe contul de Facebook al formațiunii, semne de întrebare despre averile unor oficiali din USR PLUS.

„Conduce BMW și are contracte uriașe cu statul, dar cu ZERO venituri declarate, adică ZERO taxe plătite la Sănătate și la bugetul de pensii. Acesta e prototipul „omului nou” din USR-Plus, care vorbește de reformarea clasei politice! În timp ce se erijează în mari apărători ai contribuabililor din mediul privat, liderii USR-Plus nu mai știu cum să-și ascundă veniturile pentru a nu plăti taxe la stat.

După Vlad Voiculescu de la Sănătate, care susține că trăia din ZERO venituri, până să devină ministru, avem acum un alt USR-ist pus șef la Cancelaria Prim-Ministrului cu ZERO venituri declarate, dar care dă sute de mii de euro cu împrumut la alții și trăiește pe picior mare în case și cu mașini de lux. Nu sunt cazuri izolate, ci e un model generalizat, adoptat de o lungă listă de parlamentari USR-Plus cu venituri declarate infime, dar cu donații uriașe la partid!

Este cea mai deșănțată demagogie care s-a putut vedea la un partid politic în ultimii 30 de ani! Nu le-o fi rușine să le plătească ceilalți români asigurarea de sănătate??”, se arată pe pagina de FB a PSD.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.