Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD se consultă cu Raed Arafat: Marcel Ciolacu evită să avanseze o dată pentru alegerile locale și parlamentare

Inquam Photos/ Octav Ganea
Raed Arafat

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a evitat vineri, într-un interviu la DcNews, să avanseze o dată pentru alegerile locale și parlamentare, spunând că se va consulta cu Raed Arafat în legătură cu evoluția epidemiei.

„O sa rezolvam aceasta noua gafa a guvernului liberal. Eu as vrea sa venim in lege si cu data alegerilor. Cu un amendament in cazul in care expertii, nu neaparat Guvernul, spun ca inca exista pericol pentru populatie, sa poata sa fie prelungit. Alegerile trebuie tinute. Mandatele expira. Trebuie sa intram intr-o normalitate”, a spus Ciolacu.

Intrebat cand ar vrea sa fie alegerile locale, Marcel Ciolacu a evitat raspunsul: „Cand nu mai exista niciun pericol asupra populatiei”. Chestionat din nou daca asta inseamna ca ar putea avea loc alegeri locale anul viitor, liderul interimar PSD a evitat iar un raspuns clar: „Eu saptamana viitoare o sa incerc sa am o dscutie cu specialistii. Nu va ascund ca discut des cu dl Arafat si in domeniul de sanatate si in domeniul legislativ. O sa incercam sa ne informam cat mai bine”.

Citește și: Ministrul Sănătății panichează cu INFORMAȚII INCOMPLETE: anunță creșterea numărului cazurilor de coronavirus, dar OMITE triplarea numărului de teste .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.