Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD se încurajează: Cu mobilizare serioasă putem câştiga turul II

ioan chelaru

Senatorul PSD Neamt Ioan Chelaru, vicepresedinte al Senatului, a declarat  ca Victor Ponta va câstiga turul al doilea al alegerilor prezidentiale cu 55%, însa e nevoie de o mobilizare mai serioasa a aliantei PSD-PC-UNPR.

'Sunt rezultele asteptate de blocul PSD-PC-UNPR, dar putea fi un rezultat ma bun. Avem colegi care nu au mai obtinut performantele de la alegerile trecute. Cu mobilizare serioasa si parteneriate politice vom putea ajunge la 54-55%, asa cum ne dorim. Diferenta de aproximativ 10 procente din primul tur nu asigura o liniste deplina. Putem pastra diferenta doar daca mobilizarea la noi va fi mai mare si în conditiile în care vom aduce spre Victor Ponta electoratul care în primul tur nu a fost sau a avut alte optiuni', a declarat senatorul PSD Ioan Chelaru.
Vicepresedintele Senatului a adaugat ca Victor Ponta va atrage electoratul UDMR, PP-DD, dar si de la candidatii independenti Calin Popescu Tariceanu, Corneliu Vadim Tudor si Teodor Melescanu.
'Acest lucru ne va asigura majoritatea de 55%, însa nu am spus neaparat cu emotii, ci cu grija pentru fiecare pas de campanie pentru urmatoarele doua saptamâni, inclusiv în diaspora', a mai afirmat senatorul Ioan Chelaru. AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.