Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD se SCINDEAZĂ în ritm accelerat - Un viitor europarlamentar și LIDER de organizație cere trecerea în opoziție

PSD
PSD sigla

Preşedintele PSD Bacău, senatorul Dragoş Benea, a declarat, pe pagina sa de Facebook, că după rezultatul de la alegerile europarlamentare, intrarea în opoziţie a social-democraţilor devine o opţiune "extrem de argumentată", conform Agerpres.

''Cred că, după votul-sancţiune din 26 mai, trebuie iniţiată o dezbatere în toate forurile partidului despre viitorul politic al PSD, intrarea în opoziţie începând cu luna iulie fiind o opţiune extrem de argumentată! Nu pe reţelele de socializare discutăm viitorul politic al guvernării şi al partidului, mai ales la nici 2 zile de la finalizarea scrutinului'', a scris Dragoş Benea.

Citește și: DEMISIE BOMBĂ în PNL - Un primar a renunțat la funcție, după ce a câștigat alegerile

Şi preşedintele organizaţiei municipale a PSD Bacău, primarul Cosmin Necula, a cerut demisia întregului guvern după votul de duminică, în urma căruia românii spun că "PSD trebuie să fie în opoziţie".

''Am convingerea că România trebuie să aibă o opoziţie de stânga puternică. Însă, într-o opoziţie de stânga veritabilă, nu îşi mai pot găsi locul Oprişani, Ştefăneşti şi Bădălăi! Rezumând, doamna Dăncilă, vă rog să vă daţi demisia! Doamnelor şi domnilor miniştri, vă rog să vă daţi demisiile! Astăzi, românii spun că PSD trebuie să fie în opoziţie", a scris Cosmin Necula.

În judeţul Bacău, PSD a câştigat alegerile cu 27,80% fiind urmat de PNL cu 27,11% şi Alianţa 2020 USR-PLUS cu 19,76%. Pe poziţia a patra s-a clasat Pro România cu 6,23%, urmat de PMP cu 5,40% şi ALDE cu 5,29%.

În municipiul Bacău, alegerile au fost câştigate de Alianţa 2020 USR-PLUS cu 30,33%. Pe poziţia a doua s-a clasat PNL cu 22,14%, în timp ce PSD ocupă poziţia a treia, cu 18,92%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.