Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD, semnal de alarmă, după începerea Bacalaureatului: Guvernul a EȘUAT

Facebook
examen bacalaureat

Doar două treimi dintre elevii din promoția curentă s-au înscris la examenul de Bacalaureat din acest an, dovada clară că Guvernul a eșuat în sprijinirea elevilor și a educației, afirmă europarlamentarul PSD Victor Negrescu.

„Le urez succes tuturor celor care astăzi încep examenul de Bacalaureat! Pentru susținerea probelor la bacalaureat s-au înscris 133.663 de candidați, dintre care 114.137 de candidați din promoția curentă, respectiv 19.526 de candidați din promoțiile anterioare. Din păcate, doar două treimi dintre elevii din promoția curentă s-au înscris la examenul de Bacalaureat din acest an. Acest procentaj, mai mic decât în anii anteriori, este dovada clară că acest guvern a eșuat în sprijinirea elevilor și a educației”, transmite eurodeputatul PSD Victor Negrescu, informează Mediafax.

Luni are loc proba scrisă la Limba și literatura română, marți se va desfășura proba obligatorie a profilului, iar miercuri va avea loc proba la alegere a profilului și a specializării. Ultima probă scrisă, proba la Limba și literatura maternă, este programată joi.

Examenul este organizat în 802 centre. Pentru susținerea probelor scrise s-au înscris 133.663 de candidați, dintre care 114.137 de candidați din promoția curentă, respectiv 19.526 de candidați din promoțiile anterioare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.