Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD sesizează CSM pentru declaraţiile lui Traian Băsescu despre cazul fratelui său

mircea basescu

PSD îl atacă din nou pe Traian Băsescu pe tema justiţiei, după ce preşedintele a afirmat că dosarul fratelui său este "o făcătură miliţienească". Social-democraţii cer Consiliului Superior al Magistraturii să se autosesizeze.

"Presiunile la adresa Justitiei si a procurorilor, atacul la rechizitoriul intocmit de procurorii DNA, toate acuzele pe care le-a formulat aduc grave prejudicii bunului mers al acestei anchete si tradeaza o ingerinta fara precedent a presedintelui Romaniei, domnul Traian Basescu, in ancheta demarata de catre DNA impotriva fratelui sau.

Formula in care a spus ca, intre fratele sau si Justitie, alege Justitia a fost o alta minciuna, fiind clar, dupa ziua de ieri, ca domnul Traian Basescu face orice pentru a discredita Justitia.

Solicit, deci, Consiliului Superior al Magistraturii sa se autosesizeze in acest caz, date fiind atacurile lansate ieri de Traian Basescu la adresa procurorilor, alaturi si de amenintarile fara perdea pe care le-a transmis catre denuntatorii din acest caz si a avocatului acestora.

Prin astfel de atacuri nedemne pentru functia pe care o ocupa, Traian Basescu vrea sa compromita toate institutiile statului roman.

Presedintele afecteaza grav credibilitatea institutiei prezidentiale, iar CSM este datoare sa verifice acest caz.

Nu este nici locul si nici rolul Presedintelui sa faca astfel de aprecieri", se arată într-un comunicat al purtătorului de cuvânt al PSD, Dan Şova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.