Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD şi-a stabilit candidaţii pentru Sibiu: Cine sunt pariurile social-democraţilor

psd sigla

PSD Sibiu şi-a anunţat joi cei 11 candidaţi pentru funcţiile de primar ale oraşelor şi municipiilor din judeţ, printre ei numărându-se un deputat, un fost prefect, un lider sindical, dar şi un fermier.

Fostul prefect Ioan Ovidiu Sitterli este candidatul PSD pentru postul de primar al municipiului Sibiu, în timp ce social-democratul Mihai Ioan Macaveiu, inginer constructor şi administrator de firmă, va candida pentru postul de primar al municipiului Mediaş. Fostul prefect social-democrat o va înfrunta în campanie pe Astrid Fodor, actualul primar interimar din partea Forumului Democrat al Germanilor din România, dar şi pe fostul director al Direcţiei pentru Cultură, liberalul Răzvan Pop.

Deputatul PSD Gheorghe Frăticiu a declarat, joi, că este dispus să demisioneze din Parlament dacă va fi ales primar al oraşului Avrig. La Avrig, deputatul PSD va avea drept contracandidat pe Arnold Klingeis (FDGR), care l-a mai înfrânt o dată în această cursă electorală. Klingeis s-a făcut cunoscut când a construit primul hotel de gheaţă din România, la Bâlea Lac. Liderul de sindicat de la SC Sometra SA Copşa Mică, social-democratul Iosif Florin Pop, şi-a propus să câştige postul de primar al oraşului.

Ioan Dragoman este singurul primar de oraş, în funcţie, din PSD Sibiu, care va candida pentru un nou mandat. Printre candidaţii de primar de oraş ai PSD Sibiu se numără şi un fermier de etnie germană, Ady Andrei Schmidt, care va candida în oraşul Miercurea Sibiului. Liderul PSD Sibiu, Ioan Cindrea, a anunţat joi, că va candida pentru Consiliul Judeţean (CJ) Sibiu. Cindrea îşi doreşte să recâştige postul de preşedinte al CJ, după ce a fost demis de Prefectură, în urma unei decizii definitive şi irevocabile din 2015 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Cindrea a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de conflict de interese, el fiind acuzat că şi-a angajat ilegal soţia la biroul său parlamentar în perioada cât a fost deputat. Ioan Cindrea va fi primul pe lista PSD pentru Consiliul Judeţean, în timp ce liberalii au pus-o prima pe lista de candidaţi la Consiliul Judeţean pe jurista Daniela Cîmpean, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.