Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD și PPU (social-liberal), alianță la Bacău. Sorin Umbrărescu va fi candidatul pentru Primăria Bacău al Alianței Social Umaniste

stiripesurse.ro
dfg

Partidul Social Democrat și Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) și-au dat mâna pentru a forma Alianța Social Umanistă, pentru alegerile locale din Bacău. Candidatul susținut de alianță pentru Primăria Municipiului Bacău este Sorin Umbrărescu, membru al PPU (social-liberal).

„M-am alăturat PPU (social-liberal) tocmai datorită formației mele umaniste, colegii pe care îi am, începând cu președintele partidului, sunt de factură umanistă, partidul are o vizibilitate din ce în ce mai mare, atât mediatică, dar mai ales pragmatică. Ne-am alăturat PSD, în această alianță social-umanistă, pentru că am văzut aici la Bacău că au o viziune de viitor și vom complini ceea ce ei au făcut până acum. Sunt un om liber, iar cei 23 de ani de notariat m-au învățat respectarea legii. Respectarea și aplicarea legii nu sunt deziderate, sunt obligații. Sunt tolerant politic, iar asta înseamnă că reprezentanții Consiliului Local vor găsi în mine un mediator, un om care să împace toate orgoliile politice”, a spus Sorin Umbrărescu.

PSD a validat alianța și însemnele electorale ale acesteia, precum și candidatura lui Sorin Umbrărescu, un cunoscut notar în Bacău.

Parteneriatul a fost oficializat în cadrul unui eveniment la care au participat și deputatul Lucian Șova, liderul PSD Bacău, precum și  deputatul PPU (social-liberal) Grațiela Gavrilescu, liderul Grupării Umaniste din Parlament și al filialei PPU (social-liberal) Prahova.

Grațiela Gavrilescu și-a exprimat încrederea totală în succesul pe care îl va avea Sorin Umbrărescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.