Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD Sibiu: 'Aeroportul a fost afectat de criza COVID-19, trebuie salvat de la faliment'

www,economica.net
Aeroportul Sibiu

Aeroportul din Sibiu riscă falimentul în condiţiile în care, din cauza crizei COVID-19, veniturile pe care le realiza din surse proprii, în special din taxe aeroportuare, s-au diminuat drastic, se arată într-un comunicat de presă remis, vineri, de PSD Sibiu.

"Deşi Consiliul de Administraţie al Aeroportului a făcut toate demersurile şi a informat Consiliul Judeţean (CJ), acţionarul unic al RA Aeroportului Internaţional Sibiu, despre situaţia gravă în care se află instituţia, aceste demersuri au fost ignorate de preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, şi de majoritatea PNL, neavând o finalitate concretă. Deşi pentru PNL nu este important, PSD Sibiu şi sibienii conştientizează faptul că poarta aeriană de intrare în Sibiu şi în Regiunea 7 Centru este vitală pentru dezvoltarea durabilă a judeţului nostru. Mai ales că Aeroportul Sibiu are şi o importanţă geostrategică în contextul în care oraşul nostru va deveni Comandament NATO", a declarat, conform comunicatului citat, Bogdan Trif, preşedintele PSD Sibiu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: SONDAJ CURS - PNL şi PSD, la o distanţă de 5 procente. Social-democraţii nu reuşesc să crească

În acest context, PSD Sibiu, prin grupul consilierilor, va solicita o şedinţă extraordinară a legislativului judeţean, în care o temă să fie "salvarea de la faliment a Aeroportului Internaţional Sibiu".

"Considerăm că este vitală convocarea unei şedinţe extraordinare pentru a rezolva situaţia în care se află aeroportul, dar şi pentru a dezbate alte teme stringente la ora actuală. În acest sens, grupul nostru va depune marţi, la CJ, o solicitare pentru convocarea şedinţei extraordinare", a declarat, conform sursei citate, Cătălin Stanciu, liderul consilierilor judeţeni social-democraţi sibieni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.