Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD sună adunarea, după moartea Regelui Mihai! Aproximativ 8000 de membri ies mâine în stradă

psd sigla

PSD Dolj a anunţat, sâmbătă, că membrii organizaţiei se vor reuni duminică, 10 decembrie, începând cu ora 11.00, în Piaţa Tricolorului din Craiova, la bustul Regelui Mihai, pentru a-i aduce un ultim omagiu fostului suveran, depunând flori şi candele.

„Partidul Social Democrat Organizaţia Judeţeană Dolj împreună cu conducerea tuturor structurilor judeţene şi locale (OFSD, TSD, OPSD), primari, consilieri judeţeni, municipali şi locali vor aduce un ultim omagiu Majestăţii Sale Regele Mihai I al României, duminică, 10 decembrie 2017, ora 11.00. Depunerea de flori şi candele va avea loc la bustul Majestăţii Sale Regele Mihai I al României”, se precizează într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Victor Ponta face un inventar amar pentru România: 'Din păcate, această relaţie a rămas singura funcţională'

Potrivit unor surse politice, la eveniment ar urma să participe aproximativ 8.000 de social-democraţi din judeţul Dolj.

„Judeţul Dolj şi Craiova nu uită că în ultimul an de guvernare Majestatea Sa Regele I al României a semnat două decrete privind înfiinţarea Universităţii din Craiova şi a Filarmonicii <>. Administraţia locală, sub conducerea PSD, i-a mulţumit Majestăţii Sale Regele Mihai I al României pentru cele două instituţii, declarându-l în anul 2013 cetăţean de onoare al municipiului Craiova”, se mai arată în comunicatul citat.

PSD Dolj ar fi trebuit să organizeze sâmbătă, 9 decembrie, la Craiova, un miting de susţinere a Guvernului şi a programului de guvernare asumat de cabinetul Tudose. De asemenea, mai multe organizaţii judeţene PSD, inclusiv PSD Bucureşti, au anunţat că vor organiza astfel de mitinguri, tot pe 9 decembrie.

PSD a precizat, însă, marţi, că renunţă la mitingurile programate pentru acest sfârşit de săptămână, după ce Casa Regală a României a anunţat că Regele Mihai a decedat.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.