Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD ține un cartier întreg din București în Evul Mediu

Radu Pop
captura Digi 24
CGMB

Exproprierile necesare realizării căii de acces prin strada Biharia în cartierul Henri Coandă din nordul Capitalei sunt blocate sistematic de acțiunile social-democraților din Consiliul General. Grupul PSD a inventat vineri noi pretexte să părăsească pentru a doua oară consecutiv ședința în care trebuia să se dea undă verde acestui proiect așteptat de ani de zile de locuitorii din zonă.

Consilierii PSD din Primăria Capitalei nu-și pierd năravurile vechi și pun piedică după piedică proiectelor așteptate de ani de zile de mii de bucureșteni. Grupul condus de Aurelian Bădulescu din CGMB a scornit vineri un alt pretext ca să nu se ajungă la votul decisiv pentru calitatea vieții locuitorilor din Henri Coandă. Pesediștii au plecat din ședința Consiliului pentru că proiectele nu ar fi fost întocmite corect și nu au bugete alocate, dar aceste motive nu sunt justificate având în vedere că sumele se pot aloca ulterior aprobării. Pentru că aceste proiecte au nevoie de votul a două treimi dintre consilieri, ele nu au putut să treacă nici de această dată.

Cei care au de suferit de pe urma acțiunilor pesediștilor din Consiliu sunt cetățenii care locuiesc în cartierul din nordul Capitalei. Aceștia așteaptă de ani de zile să aibă un drum civilizat de acces prin strada Biharia, mai ales că zona este una cu un trafic de coșmar.

În prezent, străzile din zonă sunt în parte impracticabile, iar imaginea este una dezolantă pentru un cartier din așa zisa zonă de lux a Capitalei. Cartierul Henri Coandă este victima ineficienței administrațiilor anterioare care s-au succedat la conducerea Bucureștiului, iar gașca PSD din Consiliul actual nu face altceva decât să-i țină captivi pe oameni în Evul Mediu.

De altfel, pe ordinea de zi a ședinței de vineri se mai aflau alte două proiecte de importanță majoră: unul care vizează exproprieri necesare în vederea investițiilor “străpungere Bulevardul Nicolae Grigorescu-Splai Dudescu etapa II – km 2+400 – intersecție Calea Vitan Bârzești” și “penetrație Prelungirea Ghencea-Domnești și supralărgire Bulevardul Ghencea între strada Brașov și Terminal Tramvai 41”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.