Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răspunsul PSD după acuzațiile lui Cristian Ghinea: 'Voi toți din USR trebuie să vă încolonați la pușcărie!'

PSD
PSD sigla

Social-democrații consideră că USR-iștii trebuie să se „încoloneze la pușcărie” pentru că au girat achiziția „a milioane de doze inutile de vaccin”, ca răspuns la afirmațiile fostului ministru Cristian Ghinea.

  • Context: USR-iștii critică felul în care a ales Alexandru Rafila, ministrul PSD al Sănătății, să folosească banii din PNRR pe consultanță. Ghinea i-aa transmis lui Rafila că ”o să mor cu tine de gât” pentru ”căcaturile spuse despre mine”, iar apoi le transmite celor de la PSD că ”v-a explodat ciunga în freză”.

„Negociatorul în sandale Cristian Ghinea a cedat nervos în fața evidenței! Și înjură! Atât poate un userist! O avalanșă de sudalme, nu de argumente, prin care negociatorul în sandale Ghinea își exprimă frustrarea că PSD chiar face PNRR! Mai ieftin, mai bine și fără firmele de casă ale acestor impostori care au trăit toată viața lor din consultanță pe nimic! Ghinea, Voiculescu și USR plâng acum de grija consultanței pusă chiar de ei în PNRR, dar încă nu au dat explicații românilor pentru vaccinurile inutile de 1 miliard de euro!”, a scris PSD, vineri, pe pagina de Facebook a formațiunii.

„Negociatorul în sandale Ghinea se face că uită că procedura urmată de ministrul Rafila în cazul asistenței pentru reforma sistemului de sănătate este identică cu ce a făcut chiar el cu Banca Mondială în domeniul reformei administrației. Care e baiul, atunci, negociatorule în sandale?! Că ministrul Rafila nu a vrut să dea 50 de milioane de euro așa cum ai pus tu hoțește în PNRR?! Sau că a ales fix una dintre instituțiile care erau menționate explicit de tine, Ghinea, în PNRR?! De altfel, o instituție de prestigiu internațional, specializată în politici de sănătate publică și care a participat recent la reforme ale sistemului de sănătate într-o țară precum Grecia, de exemplu”, au continuat social-democrații.

„Pe scurt: asistența tehnică era obligatorie – trecută explicit de Ghinea în PNRR. Dacă nu o iei, nu faci jaloane, deci se blochează banii din PNRR! Probabil asta își dorește acest mignon politic, frustrat că România merge înainte și fără el și fără combinațiile useriste pe consultanță. Voi toți din USR trebuie să vă încolonați la pușcărie pentru că ați girat achiziția a milioane de doze inutile de vaccin, pentru care plătim acum UN MILIARD de euro! Ghinea, nu sunt bani de sandale în PNRR pentru tine! Du-te și muncește ceva pe bune!”, a conchis PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.