Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD va sesiza luni CCR cu privire la asumarea răspunderii Guvernului în Parlament. Pe ce proiecte de lege

ziarmm.ro
zetea-gabriel

Vicepreședintele PSD Gabriel Zetea a anunțat, luni, că PSD va depune în cursul zilei sesizările la Curtea Constituțională cu privire la asumarea răspunderii Guvernului pe modificarea legilor justiției și a OUG 51 privind transporturile.

„În ceea ce privește asumarea răspunderii Guvernului pe legile justiției sau pe OUG 51, PSD a pregătit deja sesizări de neconstituționalitate către CCR, pentru că, dacă vorbim de legile justiției avem deja un referendum aprobat în România prin voința poporului român, care s-a exprimat foarte clar că nu își dorește modificări pe legile justiției prin OUG sau ordonanțe mascate. Vom seziza CCR, care sunt convins că ne va da dreptate și va opri această practică neconstituțională.Modifucprile pe care Guvernul și le dorește sunt deja în procedură parlamentară avansată de aprobare, iar documentele PSD vor fi depuse astăzi la CCR”, a spus Gabriel Zetea, după ședința PSD.

Citește și: Fost președinte CCR, despre opoziția PSD la Curte pe legile asumate de Guvern în Parlament: Practica se poate schimba

Biroul Permanent Național al PSD s-a reunit, luni la Parlament de la ora 10.00, pentru a aproba sesizările pe care social-democrații le vor depune la CCR.

Sesizările la Curtea Constituțională vor viza proiectul care modifică legile justiției și cel pentru abrogarea OUG 51 privind transporturile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.