Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD Vaslui și-a anunțat candidații pentru primăriile din județ

psd1

Presedintele organizatiei judetene PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat ca social democratii îsi propun sa obtina peste 60% din voturi la alegerile locale din primavara acestui an. Liderul judetean al PSD a afirmat ca membrii de partid trebuie sa se mobilizeze înca de la început de an si sa se pregateasca foarte serios pentru alegerile locale.

'I-am vazut pe liderii PNL ca se contraziceau cu privire la tinta partidului pentru alegerile de anul acesta. Unii spuneau ca vor sa obtina 25 la suta din voturi, unii ca trebuie sa obtina 30 la suta. Ei spun ca e o tinta realista, dar eu cred ca si-au propus din start sa piarda alegerile. Noi ne dorim un rezultat cât mai bun, peste 60 la suta din voturi, cât mai multe functii de primar si majoritati confortabile în consiliile locale si în Consiliul Judetean', a declarat Dumitru Buzatu, pentru Agerpres.

Liderul PSD Vaslui a precizat ca partidul si-a stabilit candidatii la functiile de primar din municipii si orase, în timp ce la comune mai sunt câteva candidaturi de stabilit. Buzatu a declarat ca primarii în functie au prioritate la candidatura atâta vreme cât îsi doresc un nou mandat si nu au probleme cu legea.

'Primarii care sunt în functie, care au experienta, sunt în continuare bine cotati si doresc sa mai candideze, au prioritate. Vom veni cu candidati noi doar acolo unde actualii edili nu mai doresc sa participe la alegeri, ori au prin lege interdictia de a mai candida pentru obtinerea de functii publice', a spus Dumitru Buzatu.

În municipiul resedinta de judet, actualul primar Vasile Paval va candida pentru cel de-al treilea mandat, iar la Bârlad urmeaza sa candideze pentru functia de primar deputatul Adrian Solomon, având în vedere ca fostul edil social-democrat Constantin Constantinescu a demisionat din functie din cauza unor probleme cu legea si nu va mai putea candida pentru un nou mandat.

La Husi, Negresti si Murgeni, PSD va intra în cursa electorala cu actualii primari Ioan Ciupilan, Vasile Voicu si Ioan Buta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.