Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD estimează o victorie categorică în cazul alegerilor anticipate: 30-40 de parlamentari în plus

Facebook
Sorin Grindeanu

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, susține că partidul pe care îl conduce ar putea să câștige aproximativ 35 de parlamentari în plus.

„Eu cred că ne vom duce la posibilele alegeri - acum avem 157 de parlamentari -, dar cred că o să avem în plus cred eu 30-40 în plus de parlamentari. USR și PNL ar putea să piardă, în general toți cei care au condus România. E normal să-i sancționeze românii la vot.

Vrem să luăm lucrurile așa cum îi plae cuiva să spună: pas cu pas”, a precizat Sorin Grindeanu, la Realitatea PLUS.

Grindenau susține că reprezentanții PSD vor vota moțiunea, mai ales că au primis asigurări din partea partidului că nu-și vor pierde locurile eligibile în cazul în care o să ajungem la alegeri anticipate.

„Pot să vă spun că noi am luat această decizie. A fost și o decizie în BPN, unde am hotărât că toți cei din Parlament își vor păstra locurile pe liste, așa cum au intrat. Asta oferă o garanție că nu se ajunge la pierderea mandatului.

Îmi e greu să mă pun în locul unui USR-ist”, a conhis Grindeanu.

Textul moțiunii poate fi citit integral AICI!

Parlamentul dezbate și votează, marți, moțiunea de cenzură inițiată de PSD. USR și AUR au anunțat că votul lor va fi „pentru”. La nivel declarativ, 280 de senatori și deputați vor vota pentru demiterea Guvernului Cîțu.

PSD a depus săptămâna trecută moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu intitulată „Stop sărăciei, scumpirilor și penalilor. Jos Guvernul Cîțu”. Și parlamentarii USR PLUS și AUR au făcut un demers asemănător, însă a fost atacat la CCR. Membrii Birourilor Permanente au decis că moțiunea de cenzură a USR -AUR va fi dezbătută și votată după publicarea motivării Curții Constituționale.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.