Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD vrea eliminarea Realitatea TV din Parlamentul European și introducerea Antena 3

televiziune

Europarlamentari PSD-PC-UNPR dar și liberalii Mircea Diaconu și Norica Nicolai au semnat pentru introducerea postului Antena 3 in canalele interne ale Parlamentului European prin eliminarea din circuit a postului Realitatea TV.

Potrivit unui 'Tabel nominal cu deputatii europeni care doresc inlocuirea postului de televiziunea Realitatea Tv cu Antena 3 in lista de canale interne de televiziune ale Parlamentului European', dat publicitatii de catre europarlamentarul Cristian Preda, initiativa este sustinuta de un numar de 17 deputati europeni, printre care sotia premierului Victor Ponta, Daciana Sarbu, dar si europarlamentarii ALDE Norica Nicolai si Mircea Diaconu.

"Pesediștii lucrează din greu la Bruxelles: ultima lor inițiativă este introducerea Antenei 3 în grila de programe tv recepționate în birourile de la ‪‎PE. Până acum, se prindeau Realitatea tv și TVR international, iar numărul canalelor e limitat pentru România la 2. Pesediștii nu mai suportă probabil să fie departe de Antena 3, când vin la Parlament, așa că au semnat o petiție prin care cer să-i vadă zilnic pe Mircea Badea & co. E neîndoielnic că nu doar românii, ci toți cetățenii europeni vor fi mult mai bine reprezentați dacă Daciana aude permanent glăsciorul Danei Grecu, iar Grapini - șoapta lui Gâdea!", a scris Cristian Preda pe Facebook.

Sursa document: pagina de socializare a europarlamentarului Cristian Preda

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.