Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD vrea o coaliție pentru relansarea României. Rafila: 'Am auzit un apel către primarii PNL. Mi se pare nefiresc'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Alexandru Rafila

Partidul Social Democrat propune o coaliție pentru relansarea României, din care să facă parte autorități și reprezentanți ai patronatelor. „Să nu politizăm campania de vaccinare”, spune Alexandru rafila, deputat PSD.

„Militez pentru un principiu: să nu politizăm campania de vaccinare, să nu politizăm pandemia, pentru că lucrul acesta va afecta încrederea oamenilor în autorități, lucrul acesta s-a și întâmplat din nefericire în perioada anterioară, și să încercăm să generăm încredere”, a spus Alexandru Rafila, relatează Mediafax.

Acesta susține că politizarea campaniei este greșită: „Am auzit zilele trecute un apel către primarii PNL, mi se pare nefiresc, pentru că eu cred că oamenii din toată țara, indiferent de culoarea politică a primarilor, trebuie să beneficieze de vaccinare”.

Citește și: Alexandru Rafila (PSD) crede că alegerile anticipate sunt soluția la criza actuală: 'Percepția publică este în schimbare în favoarea PSD'

PSD propune o coaliție pentru relansarea României.

PSD vrea o coaliție pentru relansarea României. Rafila: 'Am auzit un apel către primarii PNL. Mi se pare nefiresc'

„Mă refer la o coaliție la care să adere reprezentanți ai diferitelor tipuri de autorități locale, începând cu comune, orașe, consilii județene, parlamentari, reprezentanți ai asociațiilor profesionale și ai asociațiilor patronale, pentru că interesul este comun. (...) O astfel de coaliție trebuie să fie mai cuprinzătoare, mai credibilă pentru populație și trebuie să aibă un obiectiv foarte clar definit”, a mai spus parlamentarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.