Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSG a donat 100.000 euro pentru combaterea pandemiei de coronavirus

Clubul de fotbal PSG a făcut joi o donaţie de 100.000 euro pentru lupta contra pandemiei de coronavirus, scrie BBC.

Conform sursei, banii vor ajuta la furnizarea de ajutor şi sprijin copiilor, persoanelor în vârstă şi persoanelor fără adăpost care au fost afectate de situaţia generată de coronavirus, dar vor fi folosiţi şi pentru a sprijini medicii care lucrează în domeniu ori pentru formarea voluntarilor, conform Agerpres.ro.

Citește și: 153 de cadre medicale și personal auxiliar confirmate cu noul coronavirus

Franţa are în prezent cea de-a cincea cea mai mare rată a mortalităţii din cauza coronavirusului, cu peste 1.300 de decese.

Aşa cum se ştie, clubul Paris Saint-Germain a pus în vânzare joi o serie limită de tricouri, ale căror beneficii vor fi destinate celor 100.000 de profesionişti din spitalele publice pariziene, pentru eforturile de care le depun în lupta cu pandemia de coronavirus. Cele 1.500 de tricouri, disponibile la preţul de 175 de euro fiecare, la magazinul online al clubului francez, combină culorile lui PSG cu cele ale organismului AP-HP, care regrupează spitalele publice din regiunea pariziană, având imprimat mesajul "Tous unis" (Toţi uniţi).

Citește și: Adrian Streinu-Cercel: ‘E nevoie de testarea a 10.514 de persoane din București’

Întreaga sumă de bani obţinută din vânarea tricourilor va fi vărsată în conturile Asistenţei Publice a Spitalelor din Paris (AP-HP) pentru acţiuni în favoarea salariaţilor săi, a anunţat campioana en titre a Franţei într-un comunicat.

Preşedintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, a declarat că, la fel ca milioanele de francezi care îi aplaudă în fiecare seară, la ora 20:00, pe lucrătorii din sistemul sanitar, "suntem toţi uniţi cu ei şi vom continua să fim până când va trece această criză".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.