Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSG a învins pe Lille, liderul din Ligue 1, și s-a calificat însferturile de finală al Cupei Franței

www.goal.com
Neymar Mbappe PSG

PSG – Lille a fost „finala” din optimile Cupei Franței. S-au întâlnit miercuri seara ocupantele primelor două locuri din Ligue 1, într-un meci încheiat cu victoria cu 3-0 și calificarea parizienilor în fazasferturilor de finală, anunță MEDIAFAX.

PSG s-a impus miercuri seara pe Parc des Princes cu un categoric 3-0 în fața liderului din Ligue 1, Lille.

Kylian Mbappe a realizat dubla, după ce a intrat în teren în minutul 39, în locul lui Mauro Icardi, autorul primului gol reușit în minutul 9 al partidei.

Abia intrat în teren, francezul a și majorat scorul la 2-0, transformând fără emoții un penalty acordat după un fault în careu.

Citește și: Dr. Adina Alberts: Am informații că sunt mulți pacienți tratați cu medicamente experimentale, scumpe, fără indicație în Covid

Portarul Keylor Navas a fost eroul reprizei secunde pentru PSG. După ce a respins un șut bine plasat, trimis de Jonathan Bamba, costaricanul a apărat în minutul 78 lovitura de pedeapsă executată de Yusuf Yazici, păstrând apoi poarta intactă până la final.

În al 4-lea minut suplimentar de joc, Kylian Mbappe, a închis tabela la 3-0, după o excelentă incursiune personală, încheiată cu un lob peste portarul Mike Maignan.

PSG s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Franței și, poate și mai important, are acum un avantaj moral în fața liderului, pe care îl va întâlni și în campionat, tot pe teren propriu, în 3 aprilie, meci ce ar putea decide soarta campioanei în Franța.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.