Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSG a reluat pregătirea pentru faza finală a Ligii Campionilor, după trei luni de pauză din cauza pandemiei

PSG
PSG

Paris Saint-Germain, după trei luni de pauză din cauza pandemiei de coronavirus, a reluat de luni activitatea cu obiectivul principal de a participa la faza finală a Ligii Campionilor la fotbal, relatează EFE.

De luni până miercuri, jucătorii, antrenorii şi membrii staff-ului vor fi supuşi testelor contra Covid-19, iar cei care vor fi depistaţi pozitiv vor intra în izolare, conform ziarului Le Parisien, potrivit agerpres.ro.

Citește și: VIDEO! Tânăr bătut și încătușat de polițiști live pe Facebook: ‘Trebuie să purtați mască de protecție și mănuși’

Marţi şi miercuri, jucătorii vor fi supuşi vizitei medicale la Spitalul American din Neuilly sur Siene, din afara capitalei franceze.

Antrenorul german Thomas Tuchel a fost primul sosit, de luni, la centrul de pregătire Cam des Loges. Jucătorii vor veni în serii succesive, ca măsură de precauţie sanitară. Edinson Cavani şi Thomas Meunier, care şi-au încheiat contractele, nu vor relua pregătirea cu clubul parizian.

Primele antrenamente sunt programate joi, în grupuri restrânse de jucători.

Citește și: Rareș Bogdan dezvăluie varianta PNL pentru funcția de Avocat al Poporului: Nu e Ana Birchall

Paris Saint-Germain are de jucat în afara Ligii Campionilor finalele Cupei Franţei (24 iulie) şi a Cupei Ligii franceze (31 iulie) contra lui Saint-Etienne respectiv Olympique Lyon.

Turneul Final 8 din Liga Campionilor la fotbal, sezonul 2019/2020, se va disputa la Lisabona între 12 şi 23 august. Sferturile de finală şi semifinalele se vor disputa într-o singură manşă, nu în două, ca de obicei. Finala se va juca pe 23 august.

Guvernul francez a permis, începând de luni, reluarea activităţii în sporturile de echipă, iar stadioanele se vor redeschide de la 11 iulie, cu accesul a maxim 5.000 de spectatori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.