Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSG dezminte că ar fi oferit jucătorilor capace de protecţie din aur masiv pentru telefoanele mobile

psg liverpool

Paris Saint Germain a dezminţit miercuri că urma să le ofere cadou capace de protecţie personalizate din aur pentru telefoanele mobile, ca premiu pentru câştigarea unui nou titlu în Franţa şi acuză firma care a difuzat informaţia de uzurparea numelui său, relatează EFE.

Presa franceză a publicat zilele trecute fotografii ale capacelor de protecţie pentru spatele mobilelor din aur de 24 carate, personalizate cu numele jucătorului, numărul de pe tricou, logo-ul Ligue 1 şi menţiunea ''champion de France 2020'', realizate de firma Idesign Gold, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Șef de poliție demis după ce a participat la o petrecere cu mai mulți interlopi în plină pandemie

Clubul parizian a dezminţit însă cu vehemenţă informaţia şi a ameninţat că va demara acţiunile necesare pentru a împiedica firma să utilizeze imaginea campioanei Franţei: ''Paris Saint-Germain nu are niciun fel de asociere cu Idesign Gold. Această firmă ne-a uzurpat numele pentru a-şi face publicitate, lăsând să se creadă că noi am fi făcut apel la serviciile lor pentru a produce acele capace de aur pentru jucători. Această informaţie este complet falsă, mincinoasă şi ilustrează practici străine de valorile susţinute de PSG''.

Consiliul de administraţie al Ligii franceze de fotbal profesionist (LFP) reunit joia trecută a ratificat oprirea definitivă a sezonului, în condiţiile pandemiei de coronavirus, îngheţând actualul clasament, astfel că titlul de campioană a fost atribuit lui Paris Saint-Germain, lider detaşat în clasament după 28 de etape.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.