Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSG ia în calcul rezilierea contractului fundaşului Sergio Ramos (presă)

phantom-marca.unidadeditorial.es
Sergio Ramos

Conducerea clubului francez de fotbal Paris Saint-Germain ia în calcul rezilierea contractului fundaşului spaniol Sergio Ramos, fostul căpitan al lui Real Madrid, care nu a apucat încă să debuteze în tricoul grupării din capitala Franţei, scrie cotidianul Le Parisien.

Ramos, în vârstă de 35 ani, s-a despărţit în vară de Real Madrid, club cu care a cucerit patru trofee ale Ligii Campionilor, semnând un acord pe două sezoane cu PSG, informează Agerpres.

Internaţionalul spaniol (180 de selecţii) nu a disputat încă niciun meci oficial, la patru luni de la sosirea sa pe Parc des Princes, din cauza problemelor medicale cu care s-a confruntat, iar responsabilii lui PSG iau acum în calcul varianta rezilierii contractului său.

"Încrederea pe care unii i-au acordat-o fundaşului în momentul semnării acestuia, sau chiar după accidentarea sa la gambă, câteva săptămâni mai târziu, nu mai este de nezdruncinat astăzi. Iar opţiunea rezilierii contractului său, deşi nu este pe ordinea de zi, nu mai este de domeniul science-fiction. PSG şi-a asumat faptul că ar fi putut greşi în alegerea sa", scrie Le Parisien.

După Sergio Ramos, Paris Saint-Germain a mai reuşit să dea o lovitură înaintea acestui sezon, obţinând semnătura starului argentinian Lionel Messi, căpitanul lui FC Barcelona, care se confruntă la rândul său cu probleme de adaptare la noua sa echipă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.