Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSG ia în calcul să își construiască propria arenă: hipodromul de la Saint-Cloud este locația aleasă de parizieni

pbs.twimg.com
PSG stadion fotbal

Clubul de fotbal Paris Saint-Germain ia în calcul varianta construirii unui nou stadion, pe hipodromul de la Saint-Cloud, situat la doar patru kilometri de actuala arenă a campioanei en titre a Franţei, Parc des Princes, informează presa din Hexagon.

Vineri, o sursă din interiorul PSG a declarat pentru AFP că gruparea pariziană va participa la apelul de depuneri de oferte lansat de statul francez pentru vânzarea Stade de France, începând din vara lui 2025, când expiră contractul actualului concesionar al celui mai mare stadion din Franţa.

Însă, preşedintele France Galop, Edouard de Rothschild, a dezvăluit într-un interviu acordat în aceeaşi zi postului BMF TV, că a fost abordat de oficiali de la PSG în legătură cu potenţiala ridicare a unui nou stadion pe hipodromul de la Saint-Cloud, conform Agerpres.

"Ideea celor de la PSG, care chiar ne-au abordat, este să examinăm dacă am putea face un stadion mai mult sau mai puţin înglobat în mijlocul hipodromului şi nu avem de ce să nu studiem toate soluţiile şi să nu discutăm: ar putea fi un proiect destul de fantastic", a declarat Edouard de Rothschild.

Paris Saint-Germain dorea iniţial creşterea capacităţii stadionului Parc des Princes, de la 47.000 la 58.000 de locuri, care are necesita o investiţie de 500 de milioane de euro, pe care patronii qatarieni ai clubului ar fi de acord să o facă, dacă ar deveni proprietarii arenei. Ei se lovesc însă de opoziţia Primăriei Parisului, acesta fiind motivul pentru care caută noi opţiuni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.